Mama-florăreasă şi tata procuror. Cum aşa? Păi, tata îi procura florile!

Mama-florăreasă şi tata procuror. Cum aşa? Păi, tata îi procura florile!

Gura târgului

… comentează copios întâlnirea lui Donald Trump cu Vladimir Putin, de la Helsinki, la concurenţă cu câştigarea Cupei Mondiale Jules Rimet, de pe Lujniki.
Interesuvalceanului.ro prezent în capitala Finlandei, la dialogul giganţilor planetei, care aduce aminte de întrunirea de la Teheran şi Yalta, a descoperit că în restaurantele pentru simandicoşi face vogă tarta cu căpşune şi frişcă, denumită TrumpPutin, o specialitate culinară care se serveşte după digerare, la fel ca şi concluziile la care s-a ajuns după bilaterala istorică.
În aceeaşi conjunctură, s-a instalat şi acţiunea fetiţelor de ocazie care, în cinstea summit-ului, au lansat pachetul complet de plăceri sexuale “Trumphuting”, cu serviciile translatorilor FSB prestate în regim gratuit.
Cu referire la deznodământul finalei Campionatului Mondial de Fotbal, Gura Târgului, pentru nesimţiţii de la Charlie Hebdo, zice că “Les noirs ont gagné pour Les Bleus” (Negrii au câştigat pentru Albaştri), aşa cum de fapt s-a şi întâmplat.
La Craiova, naţionala oltenilor pierdu meciul pentru Supercupa României cu Internaţionala Clujului, dar rămâne aceeaşi iubire alb-albastră, care ne înflăcărează sufletele şi ne ţine aprinsă speranţa că vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decât atât.
Azi, de 16 iulie, Ziua Ministerului Afacerilor Interne, subordonaţii în bleu-jandarm ai doamnei ministru Carmen Dan v-au oferit flori. Nu le puneţi în apă, că le ruginesc timpanele! Mai bine presaţi-le temeinic între filele cărţii de sub cur, că sunt dovezi de pe timpul Republicii Procurorilor România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *